dog-banner

Vilkår

www.velkommenhvalp.dk er en internetside fra

MSD Animal Health Danmark
Havneholmen 25
1561 København V
Telefon: +45 44 82 42 00
E-mai: info.denmark@merck.com

Ansvarsfraskrivelse:

MSD Animal Health Danmark fraskriver sig ethvert ansvar for brug af internetsiderne, og kan ikke holdes ansvarlig for direkte, indirekte og tilfældige skader, og ej heller erstatningskrav som måtte opstå som følge af brug af disse internetsider eller information på disse internetsider. Informationen på internetsiderne tilbydes som den er (“as is”) og er uden implicitte og eksplicitte garantier. Disse internetsider kan indeholde links eller referencer til andre internetsider som ikke er underlagt MSD Animal Health Danmarks kontrol. MSD Animal Health Danmark har intet ansvar for indholdet på sådanne tilknyttede internetsider, eller for links på sådanne sider. Disse internetsider kan indeholde information fra tredjepart. MSD Animal Health Danmark kan ikke kontrollere sådan informations nøjagtighed, pålidelighed eller fuldstændighed, og har intet ansvar for indholdet eller eventuelle fejl, udeladelser eller andre mangler, forsinkelser eller afbrydelser i sådan information. Ved at benytte disse internetsider giver du samtykke til ikke at ændre eller erstatte information på disse internetsider helt eller delvist.

Information om MSD Animal Health Danmark og dets produkter og tjenester.

Disse internetsider kan indeholde information om veterinærmedicinske produkter baseret på europæiske og amerikanske registreringsdokumenter. Information om sikkerhed, virkemåde og tilbageholdelsesperiode for udvalgte produkter kan variere afhængig af lokale love og regler.

Ejerskab og ophavsret

Alt indhold på disse internetsider tilhører MSD Animal Health Danmark eller tilknyttede selskaber eller dets licensgivere og er beskyttet af ophavsret. Tekst og filindhold fra disse sider, hvor MSD Animal Health Danmark har ophavsretten (f.eks. pressemeddelelser, datasamlinger, billeder og lignende), kan ikke bruges uden udtrykkeligt skriftligt samtykke fra MSD Animal Health Danmark

  • Dokumenter må ikke ændres
  • Informationen på internetsiderne er kun til ikke-kommerciel brug. Informationen kan ikke bruges i netværk eller på internetsider tilhørende tredjepart eller på anden måde kopieres eller distribueres i andre medier
  • Information om ophavsret og disse vilkår vises i alle kopier
  • Brug af disse internetsider til anden brug er strengt forbudt. De enkelte elementer på disse internetsider er underlagt copyright eller er varemærkebeskyttede, og kan ikke kopieres eller bruges uden tilladelse. Dette gælder specielt for varemærker, logoer, grafik, lyd- og videokomponenter, som bruges på dette internetsted.

Alt på disse internetsider er varemærkebeskyttet af MSD Animal Health Danmark eller til relaterede selskaber eller dets licensgivere/rettighedshavere uafhængigt af, om de er mærket med symbolet ® eller ikke.